lördag 12 juni 2010

Ärmlös tunika

Såg någon som hade gjort liknande den här, så jag var bara tvungen att göra en själv. Hoppas att den ska passa Molly. Den är sydd i röd interlock med moln från JNY Design och kantad med turkos muddväv från Stoff och Stil. Det fanns ett mönster i Hanne Meedoms bok till ärmlös klänning, och jag smalnade bara av det lite grann.

Snuttefilt apor

En beställning på snuttefilt resulterade i det här. Velour från Mg-tyger och apor från Stoff och Stil. Tydligen är velouren populär att gosa in sig i...

Å en till...

T-shirt apor 104

Samma som nedan men med jersey apor från Stoff och Stil och röd muddväv från detsamma.

T-shirt 104 med stjärnor

Äntligen har jag tagit mig i kragen och tillverkat lite till min lillkille. Först ut blev en lite tightare modell av t-shirt, smalnade helt enkelt av mönstret lite grann på varje axelsida. Sydde den i röd och vit jersey med stjärnor från JNY Design, kantade med mörkblå muddväv från Hem och Hobby.

Mössa

Provade ett nytt sätt att sy mössa på, vilket blev väldigt bra faktiskt. Den här är i storlek 50 och sydd i blå interlock med fordon från Mjuka tyger.

T-shirt/klänning

En t-shirt/klänning i Mjuka Tygers underbara skogstyg. Denna i storlek 116. Eget mönster ritat utifrån vanligt tröjmönster av Hanne Meedom. Kantat med svart muddväv från Stoff och Stil.

Trollklänning

Slängde ihop en enkel trollklänning till brorsdottern som skulle ha skridskouppvisning. Materialet är velour med råa kanter, hur enkelt som helst...